SON DAKİKA | Acı haber geldi! İstanbul'da bir bina çöktü 'Göçükten 7 kişi yaralı olarak çıkarıldı' Çökme anı kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Küçükçekmece'de üç katlı bir bina çöktü. Enkaz altında kalanlar var. Olay yerine çok sayıda ekibin sevk edildi. İstanbul Valisi Davut Gül, enkaz altından 2'si ağır 7 kişinin yaralı olarak çıkarıldığını, 2 kişinin de enkaz altında olduğunu açıklarken son gelişmeye göre enkazdan acı haber geldi ve bir kişi ölü olarak çıkarıldı. Binanın çökme anı da saniye saniye kameralara yansıdı.

İstanbul Küçükçekmece'de Bina Çöktü: 7 Yaralı, 1 Can Kaybı

2 Haziran 2024 Pazar günü saat 08:40 sıralarında İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çöktü.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda göçük altından 7 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, yaptığı açıklamada enkaz altında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığını belirtti.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Çökme anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde binanın aniden çöktüğü ve etrafa büyük bir toz bulutu yayıldığı görülüyor.

Bina çökmesinin sebebi ise yetkililer tarafından araştırılıyor.

Bu acı olayda hayatını kaybeden kişiye Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz.