Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı! Özer Uçuran Çiller son yolculuğuna uğurlandı: "Ciddi manada hizmetleri oldu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Özer Uçuran Çiller için Özellikle ekonomi alanında ciddi manada ülkede hizmetleri olan bir kardeşimizdi ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 22. başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller geçen zamanlarda kalp krizi neticesi 86 yaşında yaşamını yitirmişti. Çiller amacıyla bugün Levent'te tespit edilen Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

"SON DÖNEMLERDE KENDİSİYLE TANIŞMA FIRSATI BULDUM"

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Çiller son yolculuğuna uğurlanırken konuşma sağlayan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişinden bu yana bilhassa ekonomi bölümünde ciddi manada ülkede hizmetleri olan bir kardeşimizdi. Refikaları, eşleri Tansu Hanım malum başbakanlığıyla ülkemize hizmet etmiş bir hanımefendiydi. Son dönemlerde uzun vakit rahatsızlığı oldu, bu çileyi çekti. Son dönemlerde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Rabbim mekanını cennet eylesin."Bu içerik Hazar Gönüllü doğrultusundan yayına alınmıştır

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ Hava ısısı arttı, plajlar doldu taştı Adı değişince ziyaretçi adedi da arttı! 'Biraz suni bir isimdi' Akşener'den uzun bir aranın sonrasında ilk kare! Cenazeye katıldı